Wat heb je nodig?
- 300g havervlokken
- 125g (gemengde ongezouten) noten
- 50g pompoenpitten
- 50g zonnebloem- of kokosolie
- 2tl kaneel (of koekkruiden)
- 6el honing
Keukenbenodigdheden
- Mengkom
- Bakplaat
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Stap 1.
Meng de havervlokken, noten, pitten en kruiden door elkaar en verspreid het op een bakblik.
Stap 2.
Verdeel de honing en kokosolie erover en roer goed door.
Stap 3.
Bak 15 minuten op 180 graden. Roer en schud alles halverwege nog even goed door.
Stap 4.
Laat de granola afkoelen en bewaar in een weckpot of andere goed afgesloten pot. De granola is maximaal 2 weken houdbaar.
Zet op de paastafel samen met mijn hangop en vers fruit!