Croissantbroodjes met kaneel

Deze veel te makkelijke broodjes zijn ook lekker bij het ontbijt in het weekend!

Wat heb je nodig?

  • Blik met croissantdeeg (koelvers)
  • 50gr kristalsuiker
  • 2tl kaneel

Keukenbenodigdheden

  • Plank
  • Bakpapier
  • Bakplaat

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Stap 1.
Rol het deeg uit op de plank.

Stap 2.
Meng de suiker met de kaneel en verdeel 2/3 over het deeg.

Stap 3.
Rol het deeg op tot een rol en wentel deze door de rest van de kaneelsuiker.

Stap 4.
Snijd met een scherp mes de rol in 6 plakken en leg deze op de met bakpapier bekleedde bakplaat.

Stap 5.
Bak de broodjes in ongeveer 15-20 minuten goudbruin en gaar en geniet ervan als ze nog een beetje warm zijn!