Hoi lieve volgers,
Afgelopen weekend werd mijn website gelanceerd en de reacties waren echt te gek! Zo leuk om te lezen hoe enthousiast jullie zijn, hoe mooi en overzichtelijk jullie de website vinden en een handjevol volgers kreeg spontaan trek in een lekker taartje.
Heel veel reacties op mijn Insta (@de_zoettruck), appjes, telefoontjes en er werden ook al reacties achtergelaten op mijn website. Als klap op de vuurpijl ontving ik op zondag al een mail dat er meer dan 100 bakliefhebbers mijn website hadden bezocht!

Zaterdagavond had ik een reünie met oud klasgenoten en leraren van de basisschool. Sta je ineens na 32 jaar oog in oog met de meiden (die uiteraard niks veranderd waren) en de jongens (waarvan ik niemand meer herkende, sorry). Wat een fantastische avond hebben we gehad! Tientallen oude foto’s, nog meer herinneringen en meester Dollar met zijn gitaar en mooie verhalen. Voor die avond mocht ik de taarten bij de koffie maken en dat was gelukkig een groot succes. Ik maakte onder andere mijn appel – frangipane taartje met Italiaanse meringue. Dit is echt een taartje als je indruk wilt maken op je visite. De bodem maak je met de techniek blindbakken. Niet in paniek raken nu, ik heb namelijk een super handig stappenplan met foto’s gemaakt! Zo maak jij in een handomdraai een prachtige taartbodem. Dit stappenplan vind je op mijn nieuwe pagina Tips & Tricks.
Heb jij een baktechniek waarvan je in paniek raakt en wil je dat ik daar een handig stappenplan voor maak? Laat dan hieronder een reactie achter.
Voor nu wens ik jullie allemaal een fantastisch weekend toe en veel plezier met bakken!
Liefs,
Thamar
Reactie plaatsen
Reacties