Wat heb je nodig?
- 300g havervlokken
- 100g pecannoten
- 100g pompoenpitten
- 60g kokosolie
- 3tl pumpkin spice kruidenmix
- 4el honing
- 4 flinke el pompoenpuree
Keukenbenodigdheden
- Mengkom
- Bakplaat
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Stap 1.
Meng de havervlokken, noten, pitten en kruiden door elkaar en verspreid het op een bakblik.
Stap 2.
Verdeel de honing en kokosolie erover en roer goed door.
Stap 3.
Verdeel de pompoenpuree over de granola en meng goed. Zorg dat alles egaal verdeeld is over de bakplaat.
Stap 3.
Bak 10 minuten op 180 graden en roer de granola goed door. Bak nog 10 minuten en roer door. Kijk nu even of je de kleur goed vind en anders bak je nog even kort.
Stap 4.
Laat de granola afkoelen en bewaar in een weckpot of andere goed afgesloten pot. De granola is ongeveer 2-3 weken houdbaar.